ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkbladen

Werkbladen zijn handig voor in de keuken. Kwarts is een van de materialen waarvan aanrechtbladen, badkamerbladen, tafelbladen en andere werkbladen worden gemaakt. Zowel graniet als composiet bestaan uit voor een groot deel uit kwarts. Beide materialen zijn om deze reden dan ook ongelooflijk sterk en erg duurzaam. Wij richten is voornamelijk op het leveren van composieten werkbladen van twee topmerken: Compac en Silestone.

Een van de voordelen van composiet is de anti-bacteriële beschermingslaag. Hierdoor is het materiaal hygiënisch en de aanrechtbladen zijn daarnaast ook gemakkelijk schoon te houden. Het materiaal gaat lang mee, omdat onze leverancier 93% kwarts in de aanrechtbladen verwerkt. De voegen worden netjes weggewerkt. De werkbladen zijn mooi, en praktisch. Hierdoor zijn ze geschikt voor in verschillende ruimtes, zoals keukens en badkamers en geven een mooie uitstraling. U kunt ze ook prima gebruiken voor  wandbekleding en vloeren.

Waarom u bij ons niet meer geld kwijt bent dan nodig is:

Onze prijzen zijn laag. Vroeger kostten werkbladen veel geld, juist omdat kwarts in de werkbladen verwerkt zat. Dit betekent dat  de aanrechtbladen toen alleen te betalen waren voor mensen met een dikke portemonnee aangezien kwarts enkel verwerkt zat in werkbladen uit het hogere segment.

Composiet werkbladen zijn de eerste die vrijwel volledig van kwarts zijn gemaakt en dus uniek. De kosten zijn niet zo laag omdat we onze kwaliteit en dienstverlening verminderen. Wij proberen lange schakels van tussenpersonen uit de weg te gaan. Er zijn geen opslagruimtes en onze voorraad is naast de fabriek gesitueerd. Dit scheelt kosten voor het transport. Op deze manier kunnen wij composiet werkbladen ook aanbieden voor mensen met een kleiner budget. U kunt hier meer lezen over onze aantrekkelijke prijzen en hoe wij deze mogelijk maken.

Uw keuken wordt mooier door middel van natuurstenen werkbladen een stuk mooier en stijlvoller. Ons doel is dan ook de pracht van natuursteen brengen naar iedere keuken in de Benelux. De werkbladen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar en de kosten voor het onderhoud zijn laag. Dit maakt het werkblad ideaal voor gebruik in verschillende ruimtes waaronder dus de keuken, de badkamer, de garage en de woonkamer.

Het is mogelijk de werkbladen zelf te installeren en op te meten met behulp van onze video's, maar wij kunnen dit ook voor u doen. U kunt hier snel en makkelijk een offerte aanvragen. Als u met vragen zit, dan raden we aan om onze FAQ door te nemen en contact op te nemen met onze klantenservice indien u er niet uitkomt. U kunt ook bij ons langskomen voor een korte rondleiding door onze bescheiden showroom of een aanvraag indienen om een aantal samples van onze prachtige composieten tegels te ontvangen.