ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Werkblad tekening

Het werkblad kan door ons worden opgemeten, maar daarnaast is er is uiteraard een mogelijkheid om dit zelf te doen.

In de onderstaande video's wordt uitgelegd hoe u de tekening van uw werkblad naar ons kan worden verzonden. Wij willen het voor u zo makkelijk mogelijk maken en hopen dat video's hier een rol bij gaan spelen.

Hoe een werkblad in te meten.
Hoe randen op te meten.
Hoe een kookblad in te meten.
Hoe een spoelbak/wasbak in te meten.

U kunt de werkblad tekening als volgt opleveren. Wij helpen u daar graag bij. Dit kan op een ingescande werkblad tekening, via de computer of desnoods via de post.
DSC00291

Hierna ontvangt u een op de computer gemaakte tekening als bevestiging dat wij uw tekening hebben ontvangen.
DSC00289

Werkblad opmeten – onze diensten

Wij kunnen dus ook bij u ter plekke langskomen om de afmetingen van uw bestaande werkblad op te meten en een inschatting maken van de huidige situatie. Zodra van ons een prijsopgave heeft ontvangen en u deze heeft geaccepteerd, zullen wij een afspraak met u maken om een bezoekje te plegen.

Het is erg belangrijk om van te voren de ruimte waar de werkbladen geplaatst zullen worden op te nemen, aangezien er op dit moment nog aanpassingen gemaakt kunnen worden. Wanneer het werkblad eenmaal uit de natuursteen fabriek komt rollen, gaat dit een stuk lastiger (en is aanpassen vrijwel onmogelijk).

Het is ook voor onze monteurs belangrijk om van te voren de locatie bezichtigen want als u er voor kiest om uw werkbladen door ons te laten installeren, dan zullen er mogelijk meerdere maatregelen getroffen moeten worden om schade zoveel mogelijk te beperken. Het is om deze reden dan ook vaak niet aan te raden om de installatie zelf uit te voeren. Voor een klein bedrag bovenop het bedrag van de offerte prijs kunnen wij voor u ook de montage regelen.

Meer informatie over onze diensten

Naast het opmeten en installeren van werkbladen bieden wij nog ook andere diensten aan. Zo kunt u bij ons langskomen bij onze bescheiden showroom om een aantal voorbeelden te bekijken. Is het niet mogelijk om langs te komen, dan kunnen wij u ook bij u op bezoek komen met verschillende proef tegels, spoelbakken en kranen zodat u beter een keuze kunt maken. Bovendien kunt u dan ook meteen om advies vragen voor uw persoonlijke situatie.