ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Installatie

Werkblad installeren

Het is van belang dat het installeren van een werkblad goed gebeurt. Het werkblad zal door onze specialisten worden geïnstalleerd, maar het is ook mogelijk om dit zelf te doen. Wanneer u dit zelf doet, is het beter om een goede kwaliteit steen aan te schaffen. Wanneer u weinig verstand hebt van het installeren van werkbladen is het onverstandig de kans te lopen dat het werkblad wordt beschadigd.

Kwaliteit maakt het verschil

Wij garanderen u dat onze stenen van goede kwaliteit zijn. Deze hebben namelijk een mooie uitstraling en hebben geen oneffenheden. Het is natuurlijk wel belangrijk dat u uw werkbladen goed schoon houdt. Gebruik hierbij het juiste schoonmaakmiddel dat het meest geschikt is voor het materiaal waarvan uw werkblad is gemaakt. Het laten installeren van uw werkblad door onze specialisten zorgt ervoor dat de installatie goed en probleemloos verloopt. Daarnaast ontvangt u vrijblijvend advies over hoe u de werkbladen het beste schoon kan houden. Als u kiest voor een aanrechtblad van composiet, dan hoeft u eigenlijk nauwelijks onderhoud te plegen.

Stenen van andere aanbieders zijn vaak goedkoop en daarmee hebben zij geen goede kwaliteit. Door een werkblad van een goede kwaliteit te kopen, heeft u er jarenlang plezier van. Wij leveren enkel werkbladen van top kwaliteit composiet aan en daarom komen onze werkbladen dan ook meteen met 10 jaar garantie.

Europese stenen hebben een betere kwaliteit dan Chinese. Stenen van minder goede kwaliteit vertonen helaas sneller barsten en worden meestal alleen bij u thuis afgeleverd. Op het laten installeren van het werkblad hoeft u niet te rekenen. Onze composieten werkbladen daarentegen zijn afkomstig van twee topmerken, Silestone en Compac, en kunnen, tegen een laag tarief, door onze monteurs voor u geïnstalleerd worden.

Werkbladen zijn soms zo'n 50 kilogram zwaar. Sommigen zijn zelfs nog zwaarder. Het zelf installeren raden wij om deze reden niet aan. U krijgt vrijblijvend advies als u de werkbladen door onze specialisten laat installeren.

Laat het installeren aan professionals over!

Een werkblad installeren is, naast de kwaliteit van de steen, misschien nog wel het belangrijkste. Waar u uw werkblad ook gaat kopen; we horen te vaak dat een consument een goedkope en lage kwaliteit granietsoort koopt(Europese stenen zijn regelmatig van betere kwaliteit dan Chinese stenen en ook in de Chinese import stenen zitten grote verschillen waar menig consument geen weet van heeft). Voor u gaat het er vaak vooral om hoe de steen er uit ziet. Breukgevoelige stenen (die soms nét een paar tientjes goedkoper zijn) worden vaak tot de voordeur geleverd met als gevolg dat als u ze van de pallet af tilt, u ineens twee keukenbladen heeft. En dan nog maar niet te spreken over de enorme oneffenheden. Een werkblad installeren, adviseren we niet zelf te doen, om problemen te voorkomen. Doet u het wel zelf, zorg dan dat u een goede steen koopt en let niet alleen op het uiterlijk van de steen.

Er kunnen veel problemen ontstaan wanneer je het zelf installeert. Keukenkastjes, deurposten en kitranden kunnen beschadigingen oplopen. Dit hebben wij allemaal al teruggekoppeld gekregen van mensen die zelf bezig waren.
Zorg bij het installeren dat het werkblad van goede kwaliteit is en houd in uw achterhoofd dat het belangrijk is dat een werkblad goed moet worden geïnstalleerd.

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor het leveren van uw composieten werkbladen en informeer meteen naar de mogelijkheden om deze door onze professionele medewerkers te laten monteren.