ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Vensterbanken

Bent u toe aan een nieuwe vensterbank? Mist u een goede atmosfeer in uw huis? Vensterbanken zijn ook bij ons in verschillende  materialen verkrijgbaar. U kunt afgezien van werkbladen en vensterbanken ook tafelbladen en badkamerbladen bestellen. De producten worden in de fabriek bewerkt. Of het nu gaat om composiet, graniet, terrazzo en keramiek, wij kunnen alles aan u leveren.

Vensterbanken geheel in uw stijl

Een granieten vloer, deurplint of afwerking behoren ook tot de mogelijkheden. De ideeën die u heeft worden tot in de details uitgewerkt. U kunt een hoge kwaliteit van de producten verwachten. De materialen worden in de fabriek bewerkt. De producten gaan lang mee, omdat ze zijn gemaakt van sterke materialen en beschikken over een hoogstaande kwaliteit. De producten zullen lang meegaan en zijn bovendien voorzien van garantie.

En wanneer u voor een vensterbank van composiet kiest, dan hoeft u zich helemaal geen zorgen te maken over het krassen, vlekken of andere oneffenheden. Composiet is krasvrij, hittebestendig en waterdicht. Bovendien raakt het materiaal minder snel beschadigd door zuren en bijtende stoffen. Een vensterbank van composiet is dus een uitstekende keuze als deze flink want te verduren zal krijgen. Bovendien is het materiaal in veel verschillende kleuren verkrijgbaar.

Installatie en informatie

De vensterbank kunnen wij voor u installeren. Voor aanrechtbladen, tafelbladen en badkamerbladen kunt u ook bij ons terecht. Er zijn verschillende mogelijkheden bij de door ons te leveren spoelbakken. U kunt deze in roestvrij staal, steen en in een tegeltjesvariant bestellen van de merken silestone en compac. Deze worden geleverd door twee beste leveranciers op het gebied van composiet.

Indien u een vensterbank wilt, aarzel dan niet om via ons offerte formulier een offerte aan te vragen. Daarnaast kunt u ook telefonisch contact opnemen. Als u verschillende stenen wilt is dit ook mogelijk.

U kunt hier meer lezen over de service en de garantie die wij leveren. Natuurlijk is een belletje ook prima. Daarnaast is het mogelijk om een waaier met kleuren aan te vragen via onze website. Zo kunt u rustig even thuis vergelijken welke kleur het beste in uw huis past. Wilt u meer uitleg over de verschillende kleuren die mogelijk zijn bij de aanschaf van vensterbanken dan komen we graag bij u langs voor een persoonlijk consult.

Uw vensterbank is in verschillende kleuren leverbaar. Wij komen als u dit wenst graag langs om persoonlijk met u te overleggen wat het beste past binnen uw interieur.