ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Naast aanrechtbladen en badkamerbladen bieden we ook talloze prachtige tafelbladen aan. Deze werkbladen zijn in verschillende soorten natuursteen verkrijgbaar: graniet, terrazzo, keramiek en composiet. Onze website richt zich voornamelijk om het aanbieden van top kwaliteit werkbladen van composiet voor zeer aantrekkelijke prijzen.

Het is zeker een goede keuze om te kiezen voor een composieten tafelblad. Een tafelblad van natuursteen kan namelijk tegen een stootje. Een dergelijke tafelblad is zeer veelzijdig en kan dus voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Vanwege de unieke eigenschappen van composieten tafelbladen zijn deze erg praktisch in het dagelijks gebruikt, ongeacht waar u het tafelblad voor gebruikt. Of u deze nu als bureau, bijzet tafel, eet tafel of ergens anders voor gebruikt, wij verzekeren dat onze composieten tafelbladen jaren lang mee gaan. We bieden dan ook een zeer royale garantie op onze producten.

Tafelbladen | Ons assortiment

We bieden op onze website exclusief tafelbladen aan van twee verschillende merken: Compac en Silestone. Wij hebben juist voor deze twee merken gekozen omdat wij van mening zijn dat de producten van deze twee fabrikanten simpelweg veel hoger in kwaliteit zijn dan de alternatieven op de markt. Wij willen enkel het beste mogelijk leveren aan onze klant, zonder dat zij de hoofdprijs hoeven te betalen of moeten inleveren op service.

Beide top merken hebben zo weer hun eigen unieke voordelen, naast de vele pluspunten van het composiet gesteente zelf. Zo beschikken onze Silestone tafelbladen over een anti-bacteriologische beschermlaag waardoor deze extra hygienisch zijn. We bieden diverse productlijnen van deze twee grote namen aan welke ieder weer uit talloze kleuren en variaties bestaan. Een aantal voorbeelden: In onze sectie Compac composiet hebben we bijvoorbeeld het aanlokkelijke rood van de kleur Rubi maar tevens ook de keuze voor het elegante Portoro. Ook van Silestone bieden we tafelbladen in verschillende aantrekkelijke kleuren zoals Verde Fun en Naranja Cool.

Tafelbladen | Verschillende diktes

Voor veel kamers is de tafel een van de centrale punten van de hele ruimte. De tafel is dus ontzettend belangrijk voor de algehele atmosfeer van de kamer. Nu speelt niet alleen de kleur en het materiaal van de tafelbladen een grote rol in de uitstraling; de dikte van de bladen hebben ook een grote invloed op wat de kamer uitstraalt.

Gelukkig kunt u bij ons ook voor dikkere tafelbladen kiezen. U betaalt hier overigens niet meer geld voor tenzij u een tafelblad wilt dat dikker is dan 8 cm. Wij maken namelijk gebruik van een speciale techniek die het mogelijk maakt om dikkere tafelbladen te leveren, zonder dat er meer materiaal gebruikt wordt. Dit scheelt niet alleen in de kosten maar ook in het gewicht. U kunt mogelijk wel begrijpen dat een massief werkblad van 8 cm composiet materiaal ontzettend zwaar zal zijn.

U kunt dus, wanneer u het offerteformulier op onze site invult, niet alleen de lengte en de breedte van uw tafelbladen doorgeven, maar ook de dikte. Wij zorgen ervoor dat uw tafelblad geheel volgens u specificaties vanuit de natuursteen fabriek bij u thuis wordt geleverd.

Tafelblad | Onderstellen

Natuurstenen zijn over het algemeen erg zwaar. Dit maakt het verplaatsen van tafelbladen van composiet niet alleen een lastige taak, maar zorgt er ook voor dat u in sommige gevallen maatregelen moet nemen om te voorkomen dat het gewicht van het tafelblad te veel doordrukt. Wij bieden als oplossing verschillende RVS onderstellen aan die onze tafelbladen met gemak kunnen dragen.

Tafelbladen | Offerte aanvragen

Bent u na het lezen van de informatie op onze website er mee eens dat een composiet tafelblad van Compac of Silestone ook perfect zou zijn in uw huishouden? Vraag dan nu meteen een gratis en vrijblijvende offerte aan. Zorg ervoor dat u de afmetingen van uw tafelblad bij de hand heeft en laat uw persoongegevens achter. Wij dragen er zorg toe dat u binnen een werkdag een prijsopgave op maat binnen heeft.