ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Spoelbakken

Spoelbakken voor uw badkamer, garage en keuken.

Spoelbakken zijn handig voor in uw badkamer, garage en keuken. Deze zijn niet te missen. Onze spoelbakken zijn van goede kwaliteit. Dit moet ook, mede omdat ze de hele dag door worden gebruikt. De prachtige spoelbakken leveren wij in allerlei materialen en de installatie wordt indien u dit wenst ook door ons gedaan. We kunnen daarnaast ook de installatie zorgen voor de diverse composieten werkbladen die wij aanbieden.

De spoelbakken worden van veel verschillende materialen gemaakt. Een van de materialen waar de spoelbakken van zijn gemaakt is roestvrij staal. Hierdoor heeft u lang plezier van uw spoelbak en deze blijft jarenlang mooi. Hiernaast is het ook mogelijk om een spoelbak van natuursteen te bestellen of wat dacht u van het verwerken kleine, gekleurde of neutraal ogende tegeltjes op de spoelbak. Dit kan zorgen voor een kleurrijk effect. De spoelbak wordt op deze manier een echte eye-catcher in de ruimte. Er moet een gedeelte worden uitgespaard in het aanrechtblad voor de ruimte voor de spoelbak. Dit is de reden waarom het verstandig is de spoelbak gelijk met het werkblad te laten bezorgen. Het installeren van het werkblad samen met de spoelbak kunt u door ons laten installeren. Naast spoelbakken en verschillende werkbladen van composiet is er ook een groot aanbod in kranen te vinden in ons overzicht op deze website.

Het is handig om u goed voor te laten lichten. We geven u vrijblijvend advies. Op de dag dat we de spoelbak komen installeren zullen op de dag dat we de spoelbakken komen installeren voorbeelden van de verschillende kleuren voor de werkbladen meebrengen. De voorbeelden zijn ook te vinden op onze website. Het is mogelijk deze daar te bestellen. U kunt bepalen welke kleur het beste in uw ruimte past. Natuurlijk is dit ook een kwestie van smaak. De spoelbakken passen perfect bij de werkbladen, omdat deze in dezelfde kleur en materiaal worden geleverd. Omdat wij voornamelijk aanrechtbladen, badkamerbladen en tafelbladen van composiet, passen onze spoelbakken en kranen dan ook uitstekend bij dit materiaal. We leveren exclusief composiet van de merken Silestone en Compac.

Heeft u een spoelbak in uw keuken, maar komt u tot de conclusie deze liever in uw badkamer te willen hebben? Dan kunnen wij dit regelen en de spoelbak naar de andere ruimte verplaatsen.

Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht. Vul hiervoor het contact formulier in. Een belletje is ook altijd een prima mogelijkheid.

Als u weet welk werkblad met bijpassende spoelbak u wilt hebben, vul dan het offerteformulier in en ontvang van ons binnen 24 uur een offerte. Kranen zijn ook verkrijgbaar in onze webshop. U betaalt niet meer dan nodig is. De producten worden door ons voor een scherpe prijs geleverd. De prijzen kunnen wij laag houden, omdat we geen kosten kwijt zijn aan showrooms en veel personeelsleden.

Een gratis consult aanvragen is makkelijk. Indien u hier interesse in heeft, belt u ons op en wij komen langs wanneer u wenst en u krijgt de kans om de spoelbakken in het echt te bekijken.

Meer informatie over de service en de garantie die wij bieden leest u op deze website, maar hiernaast kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen.