ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Onze Prijzen

Natuursteen prijzen – scherpe prijzen.

Als u vandaag een offerte aanvraagt, zult u verbaasd staan wanneer u binnen 24 uur uw offerte op maat ontvangt van ons. De prijzen zijn zo laag, omdat we de fabriek rechtstreeks inschakelen voor een order en hier komen dan ook alle materialen vandaan. De opslag van de producten is gevestigd in de ruimte naast de fabriek. Dit is de reden waarom we niet hoeven te betalen voor transport. Daarnaast besparen wij ook kosten op personeel, omdat u producten in de online winkel bestelt. U kunt goede kwaliteit producten verwachten voor een scherpe prijs. We bieden onder andere composiet van topmerken als Silestone en Compac aan voor prijzen die in uw budget passen.

Showroom of webwinkel?

Het is handig om zeker te weten of de natuursteen echt naar uw wens is. U kunt voorbeelden van de kleuren online bestellen. Dit is een goede manier om te bekijken of de kleuren mooi aansluiten bij de kleuren die passen binnen uw interieur. Het scheelt u weer tijd, aangezien de prijzen duidelijk staan vermeld.

Wij als bedrijf hebben veel kennis op het gebied van uitsparingen, hoeken, vlakbouwsparingen, kookplaatsparingen, maximale afmetingen, afwerkingen, plinten, achterwanden en spatranden.

Service is een belangrijk onderdeel voorafgaand van het koop proces. Zeker ook na afloop hiervan blijft service een grote rol spelen. Al uw vragen zullen zo goed mogelijk door ons worden beantwoord. Het opmeten van de werkbladen wordt door ons gedaan. Het installeren kan door ons worden gedaan. Doet u dit liever zelf, dan is dit ook zeker mogelijk. Hetzelfde geldt voor het opmeten van het werkblad.

Het kan voorkomen dat  de prijzen elders lager zijn. Wanneer u dit opmerkt zullen wij in overleg met u als klant bekijken of we de prijs kunnen aanpassen. Het kan ook zo zijn dat het product dat wordt aangeboden kwalitatief anders in elkaar zit. Als u echt voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten, kunt u nog goedkopere werkbladen vinden, ook van composiet materiaal. De kans is echter groot dat u dan simpelweg mindere kwaliteit stenen aanschaft, er minder lang garantie op uw bestelling zit of de service ontbreekt.

De verschillende soorten, materialen en de eigenschappen van deze materialen zijn online te bekijken. De verschillen staan beschreven op de videopagina van deze website. Ga naar het gedeelte op de website dat gaat over veelgestelde vragen, (oftewel FAQ) en bekijk of uw vraag hierbij staat.

Indien uw vraag nog niet is beantwoord, kunt u contact met ons opnemen via het contact formulier.

Heeft u inmiddels een keuze kunnen maken, ga dan meteen door naar ons offerteformulier om binnen 24 uur een prijsopgave op maat te ontvangen.