ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Informatie over natuursteen | Composiet en andere materialen

Als u op zoek bent naar een nieuw aanrechtblad, dan bent u bij ons op de juiste plek. We bieden, zoals onze naam al aangeeft, voornamelijk aanrechtbladen van het materiaal composiet aan. Maar ook voor andere werkbladen, badkamerbladen, tafelbladen en vensterbanken kunt u bij ons terecht. We hebben namelijk ook producten van graniet, terrazzo en keramiek in onze winkel. Wij kunnen veel verschillende soorten stenen verwerken in onze natuursteen fabriek.

Informatie over natuursteen | Waarom composiet?

Wat maakt composiet een uitzonderlijk geschikte steen voor aanrechtbladen? Composiet, en daarbij maakt het niet uit of u een steen van het merk Silestone, Compac of één van onze composieten budgetstenen bestelt, beschikt over verschillende eigenschappen die deze steen bijzonder aantrekkelijk maken voor in de keuken.

De eerste belangrijke eigenschap is dat composiet ontzettend hard is. Het materiaal bestaat voor 93% uit natuurlijk kwarts, een van de hardste materialen ter wereld. Daarom zullen er geen krassen ontstaan op het aanrechtblad door het gebruik van bijvoorbeeld messen.

De tweede belangrijke eigenschap is dat composiet veel minder poreus is dan andere natuurstenen. Omdat composiet in de fabriek is gemaakt door meerdere materialen met elkaar te mengen tot een geheel, heeft deze steen een hoge dichtheid waardoor het morsen van vloeistoffen op het aanrechtblad geen groot probleem is.

Tot slot is de derde belangrijke eigenschap het feit dat composiet geen last heeft van hete pannen en hoge temperaturen. Aangezien er in de keuken vaak met hete objecten wordt gewerkt, is dit een groot pluspunt.

Informatie over natuursteen | Bekijk ook onze video's

Wilt u meer weten over composiet en verwerkt u informatie beter als deze door middel van beeld wordt weergegeven? Geen probleem, u kunt hier een aantal video fragmenten bekijken. We nemen onder andere een composiet werkblad onder de loep en vergelijken deze met andere materialen zoals terrazzo, graniet en keramiek.

Op onze video pagina vindt u ook andere video's met informatie over natuursteen terug. Zo kunt u onder andere leren hoe u werkblad moet opmeten en hoe u bepaalt hoe groot een uitsparing voor bijvoorbeeld een kookplaat of wasbak moet zijn.

Informatie over natuursteen | Vragen

Heeft u naar aanleiding van de bovenstaande informatie, informatie op onze site of onze video filmpjes nog vragen, dan kunt u altijd de FAQ raadplegen. Ook staat onze klantenservice voor u klaar. Zij kunnen per e-mail, per telefoon of via de LiveChat bereikt worden.

Als u echter op zoek bent naar een prijs, dan zult u een offerte moeten indien. U kunt dit door naar onze offerte pagina te gaan. We sturen u binnen een werkdag een geheel vrijblijvende prijs opgave op.

Composiet Silestone