ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Kranen

Kranen voor uw keuken

Kranen worden meerdere keren op een dag gebruikt. Daarom is het van belang dat deze van goede kwaliteit zijn en aansluiten bij de uitstraling van uw werkblad. Dit geeft een mooie uitstraling. Wij leveren alle producten van een goede kwaliteit. Het is handig om het werkblad, de spoelbak en kraan gelijktijdig aan te schaffen. De kraan maakt uw nieuwe werkblad helemaal af! Voor de installatie van deze onderdelen bent u bij ons aan het goede adres. De kraan zal perfect op het werkblad aansluiten. Wanneer wij bij u langskomen zien wij meteen hoe groot het gat moet zijn die in het aanrechtblad moet worden gezaagd.

U kunt naast de goede kwaliteit van producten ook goede service verwachten. Kranen staan niet alleen mooi in keukens, maar ook in badkamers, garages en toiletten. Een kraan kan gemakkelijk door ons worden overgeplaatst. Daarnaast bieden we ook twee jaar garantie aan op alle kranen en spoelbakken uit ons assortiment.

Wanneer de combinatie van het werkblad, spoelbak en kraan uw interesse heeft gewekt, komen wij bij u langs. Uit de voorbeelden van verschillende kleuren kunt u kiezen welk materiaal en bewerking het beste binnen uw interieur past. Deze zullen wij meebrengen als wij langskomen op een moment dat het u uitkomt. Hieraan zijn geen kosten verbonden.

Ook een specialist op het gebied van kranen

Wij zijn specialisten als het gaat om werkbladen, spoelbakken en kranen. U kunt daarom gratis een afspraak met ons maken. Wij komen dan naar u toe om de mogelijkheden te bespreken en u hierover verder te informeren.

Het kan zo zijn dat u meer wilt weten over de verschillende materialen terrazzo, keramiek, composiet of graniet. Kijk dan gerust verder op onze website: aanrechtblad-composiet.nl. Hier staan de verschillende materialen, inclusief de voor- en nadelen, overzichtelijk op een rij.

Voor het leveren van composiet hebben wij specifiek voor twee merken gekozen: Compac en Silestone. Wij zijn van mening dat deze topmerken de beste kwaliteit composiet werkbladen leveren met de meest unieke voordelen. We bieden zowel budget aanrechtbladen als meer luxueze werkbladen van composiet aan op onze site. Neem dus gerust een kijkje naar de verschillende productlijnen in ons assortiment en vraag, indien u een keuze heeft kunnen maken, een offerte aan door het formulier in te vullen. We zorgen binnen 24 uur voor een antwoord op uw aanvraag.

U kunt altijd contact met ons opnemen via het contactformulier. Wanneer u al een stap verder bent en weet welke kraan u wilt hebben, dan kunt u deze via onze webshop aanschaffen.