ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Wij zijn van mening dat garantie een must is. Garantie hoort bij het stukje service dat een bedrijf verleent. Daarom krijgen klanten bij ons standaard een lange garantie op het product. Voor de kranen, spoelbakken en accessoires krijgen alle klanten standaard twee jaar garantie.

Voor de werkbladen gelden de garanties uiteraard langer. U mag er van uit gaan dat u een aanrechtblad, badkamerblad of tafelblad van natuursteen minimaal 10 jaar zonder problemen kunt gebruiken bij normaal gebruik. Wij kunnen u deze garantie garanderen omdat wij zeker zijn van de kwaliteit van onze werkbladen.

Altijd lage prijzen

Wij kunnen u een product tegen een lage prijs aanbieden omdat wij de kosten zo veel mogelijk willen drukken. Wij besparen kosten op een showroom en tussenpersonen. Wij willen het contact met de klant zo simpel mogelijk houden om miscommuncatie te voorkoomen. Dat houdt in dat het contact tussen klant en ons altijd tussen twee personen verloopt.

Online voordelen!

Wij hebben geen winkelpand, shop of opslagruimte die we maandelijks moeten betalen. Dit is ook indirect de reden waarom onze prijzen zo laag zijn. Daar komt nog eens bij dat uw bestelling rechtstreeks van de natuursteen fabriek bij u thuis wordt geleverd. Er zit dus geen lange reeks aan tussenpersonen tussen die allemaal aan de kosten bijdragen. Al deze kostenbesparingen rekenen wij direct door naar onze klant, u dus, waardoor u bij ons een stuk goedkoper uit bent.

Wij begrijpen dat u het soort steen even vast wilt houden, en zo de kleur goed kunt plaatsen. Dit is dan ook de reden dat wij verschillende stalen (samples) opsturen tegen een laag bedrag. U kunt hiervoor ook even langskomen bij onze bescheiden showroom. Mocht u vragen of opmerkingen hebben dan kunt u ook ons bellen of mailen.

Hulp nodig?

Door de jarenlange ervaring kunnen onze experts u naar uw situatie op maat adviseren. Vaak krijgen wij de vraag wat een vlakbouwsparing is en hoe u de afmetingen precies moet doorgeven en/of opmeten. Mocht u hier tegenaan lopen, vergeet dan niet om contact met ons op te nemen. Ook hier staan onze experts graag voor uw klaar.

Mocht u meer willen weten over onze soorten stenen, dan kunt u onze filmpjes bekijken. In onze filmpjes vertellen wij over de verschillen in de soorten steen en de eigenschappen ervan. Voor meer informatie kunt u in de FAQ kijken.

Vraag vandaag nog een offerte aan!

Nergens vindt u zulke goede kwaliteit composiet aanrechtbladen van topmerken als Compac en Silestone voor zulke lage prijzen en dan ook nog eens met gunstige garantievoorwaarden en uitstekende service. Vraag dus vandaag nog een offerte aan. We zorgen binnen 24 uur voor een prijsopgave op maat.