ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Onze werkbladen worden direct van de fabriek aangeleverd. Dit is de reden waarom u voor onze goede kwaliteit producten lage prijzen betaalt. Wij plaatsen al onze orders direct bij de natuursteen fabriek zelf zodat er geen transportkosten zijn voor het vervoeren van en naar een eventueel warenhuis. Hierdoor kunnen wij altijd goedkoop leveren. In de fabriek worden de stenen bewerkt en in door u opgegeven maten gesneden. Aangezien wij alle producten vanuit onze webshop kunnen aanleveren zijn er geen verkopers, opslagruimten, grote voorraden en showrooms nodig.

De natuurstenen werkbladen worden in de natuursteen fabriek geproduceerd. Er wordt enkel voor de aller beste materialen gekozen en daarom gaan onze werkbladen zo lang mee. Tijdens het produceren worden de werkbladen, tafelbladen, vensterbanken, badkamerbladen vaak gecontroleerd op de kwaliteit. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van de meest moderne technieken en meest geavanceerde apparaten. De machines hebben onder andere de mogelijkheid om de stenen op te liften. Soms is dit niet mogelijk en worden deze met de hand verticaal omhoog getild. Er ontstaan trillingen wanneer er een gedeelte uit het werkblad wordt gezaagd. Hierdoor ontstaat er een ruimte waarin een spoelbak en kraan worden geplaatst. De natuurstenen worden van de materialen terrazzo, composiet, of graniet gemaakt. Vervolgens wordt er nog een mooie bewerking op de natuursteen toegepast. U heeft de keuze uit polijsten, suède, volcano, matte of ovo afwerking. Er is altijd een mogelijkheid die het beste bij u past.

Als u kiest voor een composiet werkblad heeft u bovendien de keuze uit twee merken met beide hun eigen unieke kwaliteiten: Compac en Silestone. We hebben exclusief voor deze namen gekozen omdat de composieten aanrechtbladen van deze twee leveranciers volgens ons verre weg het meeste te bieden hebben. Composiet is sowieso een uitstekende materiaalkeuze omdat het extreem hard, waterdicht, hittebestendig en krasvrij is. Daarnaast is het materiaal ook nog eens resistent tegen bijtende stoffen en zuren. Voor de keuken of de badkamer is een werkblad van composiet een zeer praktische keuze.

Graag willen wij u informeren over hoe de stenen worden bewerkt en hoe de aanrechtbladen vervolgens worden geproduceerd. De prijzen van de aanrechtbladen worden duidelijk op de website vermeld, waardoor u niet voor verrassingen komt te staan. U betaalt niet meer dan nodig en kunt een uitstekende kwaliteit van de producten verwachten.

Neem gerust contact met ons op indien u vragen heeft over het productieproces. Dit kunt u doen via de mail of telefoon. Wij komen graag langs voor een persoonlijk gesprek met u. Daarnaast kunt u altijd een bericht achterlaten op onze Facebookpagina.

Heeft u al een goed idee wat u door ons wilt laten maken en leveren, ga dan meteen door naar ons offerteformulier en vraag een vrijblijvende prijsopgave aan.