ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Als u een composiet aanrechtblad wilt aanschaffen, dan bent u bij ons op het juiste adres. We bieden verschillende soorten werkbladen van composiet aan, waaronder dus ook aanrechtbladen. Al onze composieten aanrechtbladen worden geleverd door twee hoogstaande leveranciers: Silestone en Compac.

Silestone levert composieten aanrechtbladen van topkwaliteit. Dit is dan ook de reden dat Silestone al jarenlang één van onze vaste leveranciers is. Silestone wordt door kenners en vakmensen aangeprezen als de leverancier voor aanrechtbladen.

Ook Compac is een merk met een steengoede reputatie. Opgericht in 1975 is Compac uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met meer dan 400 werknemers en twee grote steenfabrieken waarin samen jaarlijks meer dan 4,5 miljoen meter composiet en marmer wordt geproduceerd.

Waarom kiezen voor een composiet aanrechtblad?

Composiet is een aanrader betreft  allerlei soorten bladen. Of het nou gaat om een aanrechtblad, een badkamerblad, een tafelblad of een ander soort werkblad, oppervlakken van composiet zijn makkelijk schoon te houden en, omdat deze waterdicht zijn en, in het geval van Silestone, voorzien zijn van een anti-bacteriologische toplaag erg hygiënisch. Ook zijn deze bladen hittebestendig en is het geen probleem als een zwaar object op het oppervlak wordt geplaatst.

Zeker voor aanrechtbladen en badkamerbladen zijn deze eigenschappen van groot belang. U maakt namelijk dagelijks gebruik van de kraan, de kookplaat en andere onderdelen van de keuken of badkamer die op den duur slijtage kunnen veroorzaken. Composiet is ontzettend duurzaam en dus een uitstekende keuze voor de lange termijn.

Waaruit bestaat een composiet aanrechtblad

Composiet bestaat voor een groot gedeelte uit kwarts. Kwarts is een duurzaam goedje. Het is vrij kostbaar en werd in het verleden voornamelijk door men gebruikt die bereid was veel geld uit te geven. Tegenwoordig levert onze leverancier aanrechtbladen die voor een grote deel bestaan uit natuurlijk kwarts. Natuurlijk kwarts zorgt ervoor dat aanrechtbladen hard zijn en blijven.

Wij willen het zo voordelig mogelijk houden voor onze klanten, dit is dan ook de reden dat wij deze aanrechtbladen aanbieden. Omdat wij rechtstreeks vanuit de fabriek leveren en goede contacten hebben opgebouwd met zowel Silestone als Compac kunnen wij deze natuurstenen werkbladen leveren voor een zeer voordelige prijs.

En in de toekomst zullen onze prijzen alleen nog maar beter worden. In de natuursteen fabriek waar composiet wordt geproduceerd staan namelijk tal van moderne apparaten die onderdeel uit maken van een uiterst efficiënt productie proces dat continu wordt verbeterd.

Profiteer van onze lage prijzen

Omdat wij de kosten zo laag mogelijk willen houden, hebben wij geen showrooms met enorme oppervlakken. Wij halen onze voorraad dus uit onze fabrieken, dit voorkomt een lange aaneenschakeling van tussenpersonen en zo heeft u ook een korte responstijd.

Wij merken dat het verkopen van aanrechtbladen en andere producten tegenwoordig veel minder omslachtig kan, zonder dat de klant minder service ervaart. Daarom presenteren we dan ook vol trots onze werkbladen van composiet: de beste kwaliteit voor een aantrekkelijke prijs met uitstekende service en garantievoorwaarden.

Klinkt dit u als muziek in de oren, hobbel dan snel door naar onze offerte pagina om een prijsopgave aan te vragen.