ACTIE: GRATIS SPOELBAK UITSPARING TWV: €219,- BIJ BESTELLING VAN BOVEN DE €999,-

Naast werkbladen voor in de keuken leveren wij ook werkbladen voor in de badkamer, vensterbanken en tafelbladen. Onze badkamerbladen zijn verkrijgbaar in verschillende maten.  Wij bewerken de producten in onze fabriek naar uw specificaties zodat u uw badkamer kunt inrichten in uw eigen stijl.

Wilt u meer weten over het bestellen van badkamerbladen op maat, schroom dan niet om even contact met ons op te nemen.

Badkamerbladen naar eigen wens

Heeft u een werkblad op het oog maar is het toch niet helemaal wat u wilt? Dan kunnen wij deze aanpassen naar formaat en keuze. Wij kunnen het oppervlak dunner of dikker maken. Bovendien is het mogelijk om voor een ander kleurtje of voor een andere afwerking te kiezen.

Wij verzorgen daarnaast ook natuurstenen tegels voor in de badkamer of het toilet.Tegels kunnen op diverse manieren geplaatst worden. Een veelvoorkomende manier is op de vloer of op de wand. De tegels worden met verschillende afwerkingen aangeboden. Hierbij moet u denken aan plinten of stucen. Wij leveren tot slot ook uitsparingen waar u uw shampoo of zeep op kunt zetten.

We leveren enkel de beste kwaliteit composiet van absolute topmerken. Onze leveranciers zijn Silestone en Compac, welke beide tot de grootste en meest geroemde producenten van composiet behoren.

Uw badkamer afwerken met spoelbakken en kranen

Wanneer u bij ons badkamerbladen bestelt, bieden wij u de keuze om deze door ons op professionele wijze te laten installeren door onze monteurs. U betaalt hier een kleine vergoeding voor maar voorkomt hiermee een hoop zorgen. Als u echter ervaring heeft met het installeren van badkamerbladen, dan kunt u het natuurlijk ook zelf doen. De prijs die wij opgeven in een offerte is exclusief de montage van de werkbladen.

Wij leveren voor de badkamer ook spoelbakken, kranen en tegels. Deze zijn roestvrij en beschermd met een schimmelwerend laagje. Als u een spoelbak en kraan samen met uw badkamerblad bestelt, dan worden alle sparingen die nodig zijn voor deze accessoires van te voren al in het werkblad gesneden. Daarnaast zijn deze accessoires voor een badkamerblad zowel in een matte als een glanzende afwerking verkrijgbaar.

Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor badkamerbladen inclusief spoelbak en kraan. Wij kunnen tevens ook een offerte opstellen voor enkel losse accessoires voor de badkamer. Zowel onze prijzen voor de badkamerbladen zelf als de accessoires zijn niet te evenaren!

Twijfelt u nog?

Geen punt, misschien kunnen wij u helpen met het maken van een beslissing. Als u graag wat meer voorbeelden ziet, dan kunt u langs komen in onze kleine showroom. Gaat dit hem niet worden vanwege de afstand of gebrek aan tijd, dan kunnen wij ook een aantal tegels en spoelbakken bij u langs komen brengen zodat u een beter beeld krijgt van onze producten. Dit is ook een goede manier om te zien welke kleuren en materialen het best bij uw bestaande badkamer passen.

Als u vragen heeft over onze producten, service of garantievoorwaarden, bekijk dan de specifieke pagina's over deze onderwerpen op onze site of neem per e-mail of telefoon contact op met onze klantenservice. Zij staan klaar om al uw vragen te beantwoorden. Bovendien is de antwoord op uw vraag wellicht in de FAQ te vinden.